Drenaj Limfatic

Acasa 9 Recuperare Medicala 9 Drenaj Limfatic

Drenaj LIMFATIC

Sistemul limfatic este alcătuit din vasele limfatice și ganglionii limfatici. Vasele limfatice sunt situate superficial și reprezintă canalele prin care limfa este colectată de la nivelul celulelor și transportată către ganglionii limfatici. Ganglionii limfatici reprezintă formațiuni de mici dimensiuni care sunt situate în diferite zone ale corpului (ex: gât, axile, torace, abdomen, zona inghinală) și reprezintă stații de curățare a limfei de toxine și diferite reziduri celulare.

Tehnicile de drenaj limfatic sunt reprezentate de manevre ușoarelente și ritmice prin care limfa este pusă în mișcare și direcționată către ganglionii limfatici

Drenajul limfatic efectuat periodic ajută la detoxifierea organismului, la îmbunătățirea sistemului imunitar, asigurând un echilibru la nivelul întregului corp.

Drenajul limfatic manual este indicat în cazul limfedemului, afecțiune întâlnită frecvent în urma anumitor intervenții chirurgicale care necesită înlăturarea ganglionilor limfatici, precum mastectomia (extirparea glandei mamare). Limfedemul este o patologie a sistemului limfatic ce constă în acumularea de limfă în exces în spațiile dintre celule, ceea ce duce la o creștere a dimensiunilor segmentului afectat (de cele mai multe ori membrul superior sau inferior). În aceste cazuri, limfa trebuie direcționată în așa fel încât partea sănătoasă (ganglionii rămași la nivelul părții neafectate/neoperate) să poată prelua limfa de la nivelul segmentului afectat.

Preț ședință: 80 lei
Abonament 10 ședințe: 700 lei

Ce spun pacientii nostri

cristi bocancea
cristi bocancea
20/06/2022
O locatie frumoasa si usor accesibila Customer service de nota 10 Profesionalism de nota 10 Recomand
adrian tiberiu radulescu
adrian tiberiu radulescu
07/06/2022
Per total, o experienta placuta. Foarte curat, lucru important pentru mine. Acces facil. Personal amabil si deschis. Am ajuns aici cu o durere de genunchi si dupa ce am rezolvat, m am inscris si la alte specialitati. Sedintele de energizare ma incanta de fiecare data.
Andra-Stefania Petcu
Andra-Stefania Petcu
19/05/2022
Personalul este foarte bine pregatit si ofera o atentie deosebita tratarii fiecarui pacient. Am fost foarte multumita de serviciile oferite si de faptul ca tratamentul a fost optimizat astfel incat recuperarea sa fie cat mai rapida. Recomand 100%
Elena Bianca Marina
Elena Bianca Marina
31/03/2022
Recomand cu toată sinceritatea, Clinica Akt Medical, dar mai presus de toate pe domnișoara Teodora Necula pt profesionalism, căldură, implicarea și dăruirea în ceea ce face! Un medic de 5 stele și asta , doar pt că acesta este maximul😊 Am întâlnit o pe domnișoara Dr. Teodora Necula pe online! Atunci ,când eram în căutarea unui medic pentru rezolvarea problemelor de sănătate, cărora nimeni nu le găsea o rezolvare! Datorită faptului că am scăpat de durerile menstruale, ovare polichistice, etc în 2021. Anul acesta am hotărât să merg la cabinet pentru Biorezonanță și pentru alte recomandări să tratez și alte probleme apărute!🙂 O colaborare excelentă! Vă mulțumesc cu recunoștință!🤗
Anemona Bolchi
Anemona Bolchi
15/02/2022
Clinica AKT Medical are echipă tânără, înțelegătoare și cooperantă. Recomand cu încredere! Kinetoterapeuta mea, Daniela Radu, cu care lucrez de ceva vreme, m-a ajutat foarte mult pe partea de recuperare medicală. Deși am o scolioză destul de avansata, am reușit să îmi îmbunătățesc postura și să nu am dureri de spate.
Maria Neagu
Maria Neagu
01/02/2022
Profesionalism, o echipa tanara, prietenoasa si axata pe rezolvarea problemelor in cel mai bun mod posibil. Rabdarea, profesionalismul, perseverenta si cunostintele sunt lucruri care ma fac sa o recomand pe Daniela cu toată încrederea.

Solicită o programare!

Dorești să te programezi sau ai întrebări despre serviciile oferite de AKT Medical Sport? Completeaza formularul si vei fi contactat/a in cel mai scurt timp posibil.

Daca preferi sa suni,
utilizeaza numarul de mai jos:

4 + 13 =