Mulligan Concept

Acasa 9 Recuperare Medicala 9 Mulligan Concept

Ce reprezinta „Conceptul Mulligan”?

Acum mai bine de 60 de ani neozeelandezul Brian Mulligan a pus bazele unei tehnici de tratament ce-i va purta peste ani numele.

Conceptul Mulligan este un complex de metode de evaluare, diagnosticare și tratament pentru dureri articulare și disfuncții musculo-scheletale.

Tratamentul Mulligan are la bază tehnici simple dar eficiente de mobilizări articulare pasive – induse de către terapeut, combinate cu mișcări active – executate de către pacient.

Pentru aplicarea cu eficiență a acestei tehnici, este esențial să nu apară durere atât în momentul în care se execută mobilizarea susținută (repoziționarea componentei articulare), cât și în timpul mișcărilor ce vor avea loc. Îmbunătățirea funcțiilor trebuie să apară imediat și să fie de lungă durată.

Conceptul Mulligan este recomandat în durerile non-inflamatorii, durerile acute survenite în urma accidentărilor, pierderea amplitudinii mișcărilor articulare în urma unor afecțiuni articulare (artrită, artroză), în urma intervențiilor chirurgicale la nivelul coloanei vertebrale, dureri de cap și amețeală cauzate de problemele cervicale, entorsă de gleznă, epicondilită laterală (cotul tenismenului), afecțiuni ale umărului și alte afecțiuni ce restricționează mișcarea firească în articulație.

Preț ședință: 180 lei
Abonament 10 ședințe: 1480 lei
(durata unei ședințe: 50 minute)

Ce spun pacientii nostri

Sorin Nik
Sorin Nik
04/01/2024
Eu am avut parte de o singura sedinta complexa in zona lombara care m-a pus pe picioare . Felicitari Danielei pt profesionalism si empatie !
Andra Pravai
Andra Pravai
04/01/2024
Great services, professionalism, patience and kindness. Would totally recommend.
Lukas V
Lukas V
03/11/2023
Great place! I had a terrible pain during my summer holiday. I came here, obtained an appointment for the same afternoon and got an excellent treatment. The physio took care of me during more than 1 hour and gave me excellent advice for the rest of my trip. My pain improved after one session. Thank you
Lavinia Car
Lavinia Car
30/05/2023
Recomand cu încredere serviciile kinetoterapeutului Cristian Bruneanu. Șansele de recuperare cu dansul sunt maxime, este implicat și devotat oamenilor 100%. Denota profesionalism. Locația este super
Daniel Ivanica
Daniel Ivanica
29/05/2023
Kinetoterapeut profesionist. M-a ajutat sa mă recuperez rapid după operație de tendon ahilean! Recomand!

Solicită o programare!

Dorești să te programezi sau ai întrebări despre serviciile oferite de AKT Medical Sport? Completeaza formularul si vei fi contactat/a in cel mai scurt timp posibil.

Daca preferi sa suni,
utilizeaza numarul de mai jos:

14 + 5 =