Clinica de Recuperare si Nutritie

Prezentare AKT Medical Sport

Nutriție, Osteopatie și Kinetoterapie, specializări diferite dar complementare, reunite din convingere pentru desăvârșirea unui akt medical complet.

Acesta a fost motto-ul înființării, la inceputul anului 2018, a Clinicii AKT Medical Sport.

Suntem Teodora, Laurențiu și Gabriel, 3 tineri absolvenți ai Universității Naționale de Educație Fizică și Sport. Am decis să le oferim astfel pacienților noștri, peste 30 de ani de pregătire și experiențe profesionale cumulate de membrii echipei AKT Medical Sport.

Fiind privilegiați să ne putem exprima profesional în domeniul dorit, am considerat oportun să „facem bine”, împărtășind astfel principiile de bază ale unui stil de viață sănătos.

Ne dorim să venim deopotrivă atât în întâmpinerea mai multor afecțiuni, dar și a celor care nu-și doresc răsfațul statutului de pacient. Un program nutrițional personalizat, odihnă și exercițiile fizice zilnice pot defini conceptul stării generale „de bine”.

Lipsa educației medicale este unul dintre dușmanii noștri cei mai de temut, de aceea ne decidem să mergem, din pacate, la medic doar atunci când doare și de cele mai multe ori e prea târziu. Este de dorit să conștientizăm că prevenția joaca un rol important, decât să încercăm să reparăm împreuna ceea ce timpul și neglijența au stricat.

Investim continuu în formarea noastră profesională prin participarea la cursuri și sesiuni științifice de specialitate.

Încercăm zilnic să ne desăvârșim și ca oameni pentru a ne putea susține astfel pacienții, atât terapeutic cât și psihologic în vederea unei recuperări complete. Experiența profesională nedublată de înțelegere, empatie, răbdare și perseverență generează un act medical incomplet.

 

Crezul nostru este Ambiție, Kuraj, Tenacitate!

 

Va asteptam, asadar, la AKT Medical Sport unde conceptul integrat ce reuneste investigatia, consultatia si diagnosticarea, procedurile de recuperare si terapiile regenerative speram sa va fie remediul magic!