Despre noi

Acasa 9 Despre noi

AKT Medical Sport

Nutriție, Osteopatie și Kinetoterapie, specializări diferite dar complementare, reunite din convingere pentru desăvârșirea unui akt medical complet. Acesta a fost motto-ul înființării, la inceputul anului 2018, a Clinicii AKT Medical Sport.

Suntem Teodora, Laurențiu și Gabriel, 3 tineri absolvenți ai Universității Naționale de Educație Fizică și Sport. Am decis să le oferim astfel pacienților noștri, peste 30 de ani de pregătire și experiențe profesionale cumulate de membrii echipei AKT Medical Sport.

Fiind privilegiați să ne putem exprima profesional în domeniul dorit, am considerat oportun să „facem bine”, împărtășind astfel principiile de bază ale unui stil de viață sănătos.

Ne dorim să venim deopotrivă atât în întâmpinerea mai multor afecțiuni, dar și a celor care nu-și doresc răsfațul statutului de pacient. Un program nutrițional personalizat, odihnă și exercițiile fizice zilnice pot defini conceptul stării generale „de bine”.

Lipsa educației medicale este unul dintre dușmanii noștri cei mai de temut, de aceea ne decidem să mergem, din pacate, la medic doar atunci când doare și de cele mai multe ori e prea târziu. Este de dorit să conștientizăm că prevenția joaca un rol important, decât să încercăm să reparăm împreuna ceea ce timpul și neglijența au stricat.

Investim continuu în formarea noastră profesională prin participarea la cursuri și sesiuni științifice de specialitate.

Încercăm zilnic să ne desăvârșim și ca oameni pentru a ne putea susține astfel pacienții, atât terapeutic cât și psihologic în vederea unei recuperări complete. Experiența profesională nedublată de înțelegere, empatie, răbdare și perseverență generează un act medical incomplet.

Crezul nostru este Ambiție, Kuraj, Tenacitate!

Va asteptam, asadar, la AKT Medical Sport unde conceptul integrat ce reuneste investigatia, consultatia si diagnosticarea, procedurile de recuperare si terapiile regenerative speram sa va fie remediul magic!

Galerie

AKT Echipa noastra va asteapta!

De ce sa alegi clinica de recuperare medicală AKT

Clinica moderna

Te asteptam intr-o atmosfera prietenoasa si moderna pentru ca tu sa te simti cat mai comfortabil.

Terapeuti cu experienta

Investim continuu în formarea noastră profesională prin participarea la cursuri și sesiuni științifice de specialitate.

Terapii inovatoare

Terapeutii nostri sunt intr-un proces continuu de invatare pentru a putea aplica cele mai noi terapii disponibile.

Tratamente personalizate

Fiecare pacient este unic, iar noi avem grija ca tu sa primesti exact tratamentul de care ai nevoie.

Ce spun pacientii nostri

cristi bocancea
cristi bocancea
20/06/2022
O locatie frumoasa si usor accesibila Customer service de nota 10 Profesionalism de nota 10 Recomand
adrian tiberiu radulescu
adrian tiberiu radulescu
07/06/2022
Per total, o experienta placuta. Foarte curat, lucru important pentru mine. Acces facil. Personal amabil si deschis. Am ajuns aici cu o durere de genunchi si dupa ce am rezolvat, m am inscris si la alte specialitati. Sedintele de energizare ma incanta de fiecare data.
Andra-Stefania Petcu
Andra-Stefania Petcu
19/05/2022
Personalul este foarte bine pregatit si ofera o atentie deosebita tratarii fiecarui pacient. Am fost foarte multumita de serviciile oferite si de faptul ca tratamentul a fost optimizat astfel incat recuperarea sa fie cat mai rapida. Recomand 100%
Elena Bianca Marina
Elena Bianca Marina
31/03/2022
Recomand cu toată sinceritatea, Clinica Akt Medical, dar mai presus de toate pe domnișoara Teodora Necula pt profesionalism, căldură, implicarea și dăruirea în ceea ce face! Un medic de 5 stele și asta , doar pt că acesta este maximul😊 Am întâlnit o pe domnișoara Dr. Teodora Necula pe online! Atunci ,când eram în căutarea unui medic pentru rezolvarea problemelor de sănătate, cărora nimeni nu le găsea o rezolvare! Datorită faptului că am scăpat de durerile menstruale, ovare polichistice, etc în 2021. Anul acesta am hotărât să merg la cabinet pentru Biorezonanță și pentru alte recomandări să tratez și alte probleme apărute!🙂 O colaborare excelentă! Vă mulțumesc cu recunoștință!🤗
Anemona Bolchi
Anemona Bolchi
15/02/2022
Clinica AKT Medical are echipă tânără, înțelegătoare și cooperantă. Recomand cu încredere! Kinetoterapeuta mea, Daniela Radu, cu care lucrez de ceva vreme, m-a ajutat foarte mult pe partea de recuperare medicală. Deși am o scolioză destul de avansata, am reușit să îmi îmbunătățesc postura și să nu am dureri de spate.
Maria Neagu
Maria Neagu
01/02/2022
Profesionalism, o echipa tanara, prietenoasa si axata pe rezolvarea problemelor in cel mai bun mod posibil. Rabdarea, profesionalismul, perseverenta si cunostintele sunt lucruri care ma fac sa o recomand pe Daniela cu toată încrederea.

Solicită o programare!

Dorești să te programezi sau ai întrebări despre serviciile oferite de AKT Medical Sport? Completeaza formularul si vei fi contactat/a in cel mai scurt timp posibil.

Daca preferi sa suni,
utilizeaza numarul de mai jos:

7 + 2 =