Terapie Manuală

Acasa 9 Recuperare Medicala 9 Terapie Manuală

Ce este terapia manuala?

Terapia manuală își are originile în Orient, China și India antice. Abia după cel de-al doilea război mondial sunt puse bazele unor societăți de terapie manuală și în Europa.

Astăzi, datorită devotamentului și eforturilor depuse de o întreagă pleiadă de specialiști, terapia manuală este predată în numeroase centre universitare și în cadrul cursurilor de perfecționare.

Terapia manuală este o metodă de tratament ce are la bază concepte specifice de biomecanică și neurofiziologie, fiind un domeniu de granită între specialități medicale precum ortopedia, reumatologia și kinetoterapia. Este utilizată cu precadere de kinetoterapeuți și osteopați pentru a trata durerile și limitările de mișcare la nivel musculo-scheletal, dar și pentru a remedia afecțiuni ale sistemului nervos.

În cadrul terapiei manuale se utilizează o multitudine de tehnici împrumutate din mai multe terapii (tehnici miofasciale, trigger point, tehnici hold-relax, stretching, masaj, manipulări vertebrale, tehnici de mobilizare și tracțiune articulară).

Metodele de terapie manuală sunt folosite în mod eficient, nu doar asupra afecțiunilor aparatului locomotor, dar, de asemenea, asupra funcției organelor interne și a sistemelor. Terapeutul poate simți rezistența organismului și poate afla unde sunt blocaje și cum are loc dereglarea funcției viscerelor.

Terapia manuală se recomandă în: redori articulare, discopatii vertebrale, leziuni posttraumatice, contracturi musculare, restabilirea congruenței articulare, blocaje ale sistemului nervos, afecțiuni/blocaje ale organelor interne.

Preț ședință: 150 lei
Abonament 10 ședințe: 1300 lei
(durata unei ședințe: 50 minute)

Ce spun pacientii nostri

cristi bocancea
cristi bocancea
20/06/2022
O locatie frumoasa si usor accesibila Customer service de nota 10 Profesionalism de nota 10 Recomand
adrian tiberiu radulescu
adrian tiberiu radulescu
07/06/2022
Per total, o experienta placuta. Foarte curat, lucru important pentru mine. Acces facil. Personal amabil si deschis. Am ajuns aici cu o durere de genunchi si dupa ce am rezolvat, m am inscris si la alte specialitati. Sedintele de energizare ma incanta de fiecare data.
Andra-Stefania Petcu
Andra-Stefania Petcu
19/05/2022
Personalul este foarte bine pregatit si ofera o atentie deosebita tratarii fiecarui pacient. Am fost foarte multumita de serviciile oferite si de faptul ca tratamentul a fost optimizat astfel incat recuperarea sa fie cat mai rapida. Recomand 100%
Elena Bianca Marina
Elena Bianca Marina
31/03/2022
Recomand cu toată sinceritatea, Clinica Akt Medical, dar mai presus de toate pe domnișoara Teodora Necula pt profesionalism, căldură, implicarea și dăruirea în ceea ce face! Un medic de 5 stele și asta , doar pt că acesta este maximul😊 Am întâlnit o pe domnișoara Dr. Teodora Necula pe online! Atunci ,când eram în căutarea unui medic pentru rezolvarea problemelor de sănătate, cărora nimeni nu le găsea o rezolvare! Datorită faptului că am scăpat de durerile menstruale, ovare polichistice, etc în 2021. Anul acesta am hotărât să merg la cabinet pentru Biorezonanță și pentru alte recomandări să tratez și alte probleme apărute!🙂 O colaborare excelentă! Vă mulțumesc cu recunoștință!🤗
Anemona Bolchi
Anemona Bolchi
15/02/2022
Clinica AKT Medical are echipă tânără, înțelegătoare și cooperantă. Recomand cu încredere! Kinetoterapeuta mea, Daniela Radu, cu care lucrez de ceva vreme, m-a ajutat foarte mult pe partea de recuperare medicală. Deși am o scolioză destul de avansata, am reușit să îmi îmbunătățesc postura și să nu am dureri de spate.
Maria Neagu
Maria Neagu
01/02/2022
Profesionalism, o echipa tanara, prietenoasa si axata pe rezolvarea problemelor in cel mai bun mod posibil. Rabdarea, profesionalismul, perseverenta si cunostintele sunt lucruri care ma fac sa o recomand pe Daniela cu toată încrederea.

Solicită o programare!

Dorești să te programezi sau ai întrebări despre serviciile oferite de AKT Medical Sport? Completeaza formularul si vei fi contactat/a in cel mai scurt timp posibil.

Daca preferi sa suni,
utilizeaza numarul de mai jos:

2 + 7 =