Clinica de Recuperare si Nutritie

Reflexoterapia este recomandată ca tratament adjuvant pentru o gamă largă de afecțiuni, deoarece ajută la menținerea unei circulații sangvine și energetice optime, asigurând o bună funcționare a anumitor sisteme (ex: nervos, digestiv, excretor, circulator) și îmbunătățirea funcției organelor ce alcătuiesc aceste sisteme (ex: ficat, pancreas, stomac, rinichi, plămâni, inimă).

Toate organele sunt reprezentate la nivelul picioarelor și mâinilor de anumite zone reflexe (puncte reflexe) corespondente fiecaruia dintre ele. Masarea acestor puncte reflexe se face  într-o anumită ordine ce corespunde cu ordinea fiziologică în care au loc procesele la nivelul organismului.

Tehnicile folosite pentru masarea zonelor reflexe sunt în principal  fricțiunea și presiunea locală, acestea putând fii combinate și cu alte tehnici de masaj. Cel mai des se lucrează la nivelul picioarelor (tălpilor), deoarece picioarele sunt considerate, în cultura universală, rădăcinile corpului omenesc.

Reflexoterapia efectuată corect și periodic echilibrează organismul din punct de vedere energetic și  îmbunătățește starea generala fizică și psihică a pacientului.

 

Programare online

Programare telefonica 0372.924.431