Reflexoterapie

Acasa 9 Recuperare Medicala 9 Reflexoterapie

Despre reflexoterapie

Reflexoterapia este recomandată ca tratament adjuvant pentru o gamă largă de afecțiuni, deoarece ajută la menținerea unei circulații sangvine și energetice optime, asigurând o bună funcționare a anumitor sisteme (ex: nervos, digestiv, excretor, circulator) și îmbunătățirea funcției organelor ce alcătuiesc aceste sisteme (ex: ficat, pancreas, stomac, rinichi, plămâni, inimă).

Toate organele sunt reprezentate la nivelul picioarelor și mâinilor de anumite zone reflexe (puncte reflexe) corespondente fiecaruia dintre ele. Masarea acestor puncte reflexe se face  într-o anumită ordine ce corespunde cu ordinea fiziologică în care au loc procesele la nivelul organismului.

Tehnicile folosite pentru masarea zonelor reflexe sunt în principal  fricțiunea și presiunea locală, acestea putând fii combinate și cu alte tehnici de masaj. Cel mai des se lucrează la nivelul picioarelor (tălpilor), deoarece picioarele sunt considerate, în cultura universală, rădăcinile corpului omenesc.

Reflexoterapia efectuată corect și periodic echilibrează organismul din punct de vedere energetic și  îmbunătățește starea generala fizică și psihică a pacientului.

 

Preț ședință: 80 lei
Abonament 10 ședințe: 700 lei

Ce spun pacientii nostri

cristi bocancea
cristi bocancea
20/06/2022
O locatie frumoasa si usor accesibila Customer service de nota 10 Profesionalism de nota 10 Recomand
adrian tiberiu radulescu
adrian tiberiu radulescu
07/06/2022
Per total, o experienta placuta. Foarte curat, lucru important pentru mine. Acces facil. Personal amabil si deschis. Am ajuns aici cu o durere de genunchi si dupa ce am rezolvat, m am inscris si la alte specialitati. Sedintele de energizare ma incanta de fiecare data.
Andra-Stefania Petcu
Andra-Stefania Petcu
19/05/2022
Personalul este foarte bine pregatit si ofera o atentie deosebita tratarii fiecarui pacient. Am fost foarte multumita de serviciile oferite si de faptul ca tratamentul a fost optimizat astfel incat recuperarea sa fie cat mai rapida. Recomand 100%
Elena Bianca Marina
Elena Bianca Marina
31/03/2022
Recomand cu toată sinceritatea, Clinica Akt Medical, dar mai presus de toate pe domnișoara Teodora Necula pt profesionalism, căldură, implicarea și dăruirea în ceea ce face! Un medic de 5 stele și asta , doar pt că acesta este maximul😊 Am întâlnit o pe domnișoara Dr. Teodora Necula pe online! Atunci ,când eram în căutarea unui medic pentru rezolvarea problemelor de sănătate, cărora nimeni nu le găsea o rezolvare! Datorită faptului că am scăpat de durerile menstruale, ovare polichistice, etc în 2021. Anul acesta am hotărât să merg la cabinet pentru Biorezonanță și pentru alte recomandări să tratez și alte probleme apărute!🙂 O colaborare excelentă! Vă mulțumesc cu recunoștință!🤗
Anemona Bolchi
Anemona Bolchi
15/02/2022
Clinica AKT Medical are echipă tânără, înțelegătoare și cooperantă. Recomand cu încredere! Kinetoterapeuta mea, Daniela Radu, cu care lucrez de ceva vreme, m-a ajutat foarte mult pe partea de recuperare medicală. Deși am o scolioză destul de avansata, am reușit să îmi îmbunătățesc postura și să nu am dureri de spate.
Maria Neagu
Maria Neagu
01/02/2022
Profesionalism, o echipa tanara, prietenoasa si axata pe rezolvarea problemelor in cel mai bun mod posibil. Rabdarea, profesionalismul, perseverenta si cunostintele sunt lucruri care ma fac sa o recomand pe Daniela cu toată încrederea.

Solicită o programare!

Dorești să te programezi sau ai întrebări despre serviciile oferite de AKT Medical Sport? Completeaza formularul si vei fi contactat/a in cel mai scurt timp posibil.

Daca preferi sa suni,
utilizeaza numarul de mai jos:

10 + 8 =